Amerika Birleşik Devletleri'nin 2 farklı eyaletinde 27, 38 ve 46 yaşlarındaki üç Türk yaşamına son verdi. Soruşturma sürüyor.

Amerika Birleşik Devletleri’nin 2 farklı eyaletinden gelen intihar haberleri, bayram heyecanını gölgeledi. Boston'un Waltham şehrinde, 27 yaşındaki Talip ve 38 yaşındaki İsmet adlı iki Türk vatandaş hayatlarına son verirken, Miami'de ise 46 yaşındaki Oktay Baran Vural intihar etti.

Amerika Birleşik Devletleri'nin 2 farklı eyaletinde 27, 38 ve 46 yaşlarındaki üç Türk yaşamına son verdi. Soruşturma sürüyor.
Editör: admin
09 Nisan 2024 - 13:59

Amerika Birleşik Devletleri’nin 2 farklı eyaletinden gelen intihar haberleri, bayram heyecanını gölgeledi. 
Boston'un Waltham şehrinde yaşanan trajik olayda, 27 yaşındaki Talip ve 38 yaşındaki İsmet adlı iki Türk vatandaş hayatlarına son verdi.

ABD'nin Florida eyaletinde yer alan Miami şehrinde ise benzer bir acı yaşandı. Bayrama sayılı günler kala 46 yaşındaki Oktay Baran Vural, intihar etti.

Soyadları henüz öğrenileyemeyen Talip ve İsmet isimli Türkler'in yanı sıra Oktay Baran Vural’ın yaşamlarına son vermeleri, yakın çevrelerinde büyük bir şok etkisi yarattı. İntiharların ardında yatan sebepler henüz netlik kazanmazken, aileler ve yakın çevreleri bu ani kayıpların yıkıcı etkisiyle sarsıldı.

Yaşanan trajik intihar olaylarını duyuran Federal Chaplain İmam Ahmet Dönmez, bu tür acı haberlerin toplumda derin bir üzüntü yarattığını belirtti. Kendisi, böylesi zor zamanlarda toplumun birlik ve dayanışma içinde olması gerektiğini vurgulayarak, acılı ailelere destek vermek için çaba sarf edilmesi gerektiğini ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum