Gecem gündüzüm Avcılar!

“Gecemiz de gündüzümüz de Avcılar” diyen Çaykara, “Kentimiz için yorulmadan çalışacağız” dedi

Gecem gündüzüm Avcılar!
Editör: admin
29 Mart 2024 - 14:00

Yerel seçime kısa bir süre kala CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara da seçim çalışmalarına hız verdi. Avcılar'da kah bir semt pazarında kah ise meydanlarda vatandaşla birlikte gördüğümüz Çaykara, 10 mahallesi bulunan kentin muhtarlarını ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor. İlçedeki esnaf ile de sık sık bir araya gelen Çaykara, yorulmak bilmeden çalışmasına ilişkin ise “Bizim gecemiz de gündüzümüz de Avcılar. Artık seçime çok kısa bir süre kaldı. CHP'nin kalesi olan kentimizde seçimi çok güçlü bir şekilde yeniden kazanmak için canla başla çalışıyoruz” diye konuştu.

Muhtarlarımız kıymetlidir
Kentte yeni güne başlarken ilk olarak Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarlarığı'nı ziyaret eden Çaykara, burada muhtar ile mahallenin sorunlarına ve çözüm önerilerine ilişkin sohbet etme fırsatı buldu. Muhtarlık ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım da yapan Çaykara, “Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Ali Ekber Yılmaz’ı örgütümüzle birlikte ziyaret ettik. Mahallemiz adını karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğumuz görüşmede, misafirperverliği için muhtarımıza teşekkür ederim” dedi.

Avcılar'ı birlikte güzelleştireceğiz
Avcılar'ı hep birlikte güzelleştirmek için çalışacaklarını da anlatan CHP'li Utku Caner Çaykara, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki semt pazarını da ziyaret etti. Çaykara, “Pazarın nabzını tuttuk. Heyecanımız yüksek, inancımız tam. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi pazar yerinde komşularımızla ve değerli pazarcı esnafımızla buluştuk. Birlikte çalışarak, Avcılarımızı daha da güzelleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Avcılar daha yaşanabilir bir kent olacak
Avcılar'da esnaf ziyaretlerini de ihmal etmeyen Çaykara, “Gün sonu ziyaretimizi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nin Mareşal Caddesi'ndeki esnaflarıyla tamamladık. Bir mahallenin, bir caddenin gerçek ihtiyaçlarını en iyi oranın sakinleri ve esnafları bilir. Onların görüş ve önerileriyle Avcılarımızı birlikte daha yaşanabilir, daha huzurlu bir yer haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

Hançerli'ye ziyaret
Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli'yi de makamında ziyaret eden Utku Caner Çaykara, belediye başkanlığına yaptığı ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verdi. Çaykara, “Avcılar Belediye Başkanımız, kıymetli büyüğüm Sn. Turan Hançerli’yi başkanlık makamında ziyaret ettik. Avcılarımızın dünü, bugünü ve yarını için verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Kentimize çok kıymetli hizmetleri olan başkanımızın deneyim ve tecrübelerinden her zaman yararlanacak, omuz omuza birlikte mücadele edeceğiz. Daha yeşil, daha yaşanabilir ve herkes için daha adil bir Avcılar yaratacağız” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum