Kıvanç Talu Beril Talu yakalandı! Fenomen çift 150 milyon TL ile kaçmıştı!

Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 Milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Şikayetler üzerine harekete geçen polis Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’yu Gürcistan’da ülkeye giriş yaptıkları sırada gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan karıkoca suçlamaları kabul etmedi. Bize borç verdiler tefecilik yapıyorlar dedikleri öne sürüldü. İfadeleri ise pes dedirtti: "Biz onlardan borç para aldık. Asıl onlar tefecilik yaptılar. Asıl suçlu onlar!"

Kıvanç Talu Beril Talu yakalandı! Fenomen çift 150 milyon TL ile kaçmıştı!
Editör: admin
05 Ocak 2024 - 12:07

Ponzi sistemiyle yakın çevrelerinin paralarını aldığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Çiftin arkadaşlarını, kuaförlerini, manikürcülerini, şoförlerini bile 'reklam işi' adı altında dolandırdıkları öne sürülmüştü.

Komedyen ve oyuncu Kıvanç Talu ile reklamcılık sektöründe tanınan eşi Beril Talu, yakın çevresini dolandırmakla ve yurt dışına kaçtığı iddia ediliyordu.

Şikayetler üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Yapılan çalışmalar sonucu yurt dışına kaçtığı iddia edilen Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu Gürcistan'dan dönüp Sabiha Gökçen Havalimanına geldiklerinde gözaltına alındılar.

"BİZ KİMSEYİ DOLANDIRMADIK" DEDİLER
Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yakalanan şüpheli karı koca suçlamaları kabul etmedi.

İkilinin ifadelerinde, "Biz onlardan borç para aldık. Asıl onlar tefecilik yaptılar. Asıl suçlu onlar" dedikleri öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum