Metro İstanbul duyurdu: Taksim istasyonu Valilik kararıyla kapatıldı

Metro İstanbul, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'ndaki Taksim istasyonunun işletmeye kaptıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada ⁠F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın da işletmeye kapatıldığı belirtildi.

Metro İstanbul duyurdu: Taksim istasyonu Valilik kararıyla kapatıldı
Editör: admin
27 Nisan 2026 - 12:23

İstanbul Valiliği'nin aldığı kararla M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'ndaki Taksim istasyonu ile ⁠F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı işletmeye kapatıldı.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda bugün ikinci bir duyuruya kadar; - M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızın Taksim istasyonu ve - ⁠F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımız işletmeye kapatılmıştır. Araçlarımız Taksim istasyonunda durmayarak seferine devam edecektir."

1 Mayıs eylemlerinde yaşamını yitirenler için bugün (27 Nisan Pazartesi) Taksim Kazancı Yokuşu'nda anma yapılacağı açıklanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum