Özgür Özel Denizli'de halka seslendi: Sokaktan çekinmeyen bir siyaset için yola çıktık

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli'de açıklamalarda bulundu. Özel, "Bundan sonra bu ülkeyi kurtarmak için hepimize önemli görevler düşüyor. Bundan sonra da nereye çağırılırsak oraya koşalım, hakkımızı söke söke alalım. Sokaktan çekinmeyen yepyeni, sonuç alan bir siyaset için yola çıktık" dedi.

Özgür Özel Denizli'de halka seslendi: Sokaktan çekinmeyen bir siyaset için yola çıktık
Editör: admin
26 Nisan 2024 - 12:45

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli'de açıklamalarda bulundu.

Özel, pazar günü (28 Nisan) ataması yapılmayan öğretmenlerle Ankara'da bir araya geleceklerini söyledi.

Özel, "Pazar günü Ulus'ta atanmayan öğretmenlerle birlikte olacağız. Yakında ilan edeceğimiz, emekli mitingi ile emeklilerin sesini duyuracağız. Bundan sonra bu ülkeyi kurtarmak için hepimize önemli görevler düşüyor. Bundan sonra da nereye çağırılırsak oraya koşalım, hakkımızı söke söke alalım. Sokaktan çekinmeyen yepyeni, sonuç alan bir siyaset için yola çıktık" dedi.

Özgür Özel’in açıklamalarının satır başları şu şekilde:

"Nuri Çavuşoğlu karpuz tezgahından çıkmış okumuş sağlıkçı olmuş, emeğiyle mücadele etmiş Denizli’yi seven bir insan. Bundan sonra Nuri Başkan kendisine oy versin vermesin bütün Denizlilere sahip çıkacak oy veren kimseyi pişman etmeyecek, oy vermeyenlerin güvenini kazanacak duasını alacak ve Denizli’ye tarihi hizmetler yapacak. Yolu açık olsun canım başkanımın.

Bazı illere gidersiniz yanınızda arkasınızda belediye başkanı olmaz. Üç dört başkan varsa arkam sağlam dersiniz. Denizlililer arkamıza 15 belediye başkanını dizen Denizli’ye helal olsun. Sabah Denizli’de uyandım. Gözlerimi huzurla açtım. Büyükşehir Nuri Başkan’a emanet merkez ilçeler CHP’nin iki kıymetli başkanına ve 15 ilçemiz CHP’ye emanetti. Bundan sonra artık birileri gibi sadece partiye yakınlarımıza yandaşlarına değil bütün Denizli’de artık yoksullar, çiftçiler, işçiler emekliler yalnız değildir, onlara emanettir.

Biz seçimle zafer kazanmadık, bir zafer olarak görmüyorum. Ben bunu bir görev vazife millet adına bir fırsat olarak görüyorum. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında yapılacak ilk genel seçimlerde milletin halkın iktidarını kurup Atatürk’ün partisini birinci parti yapmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Millet görev verdi mahcup etmeyeceğiz. Oy vermeyenleri 

 asla yalnızlaştırmayacağız. Bu seçimleri Türkiye ittifakı kazandı. Türkiye’nin yüzünü güldüreceğiz.

”Alman Cumhurbaşkanı’na ilettim“

Dünden beri Denizli’deyim. Denizli tekstilin başkentidir. Denizli geçmişte tekstil ihracatıyla yüzü gülmüş bir kentken, maalesef yanlış politikalar soncunda önce dolar kurunun enflasyon faizle düşmez faiz sebeptir sonuç değildir diyen, Enflasyonu fırlatan dolar fırladıkça Kur Korumalı Mevduat’ı icat eden doları bir avuç zengine veren, doları bizler için pahalı tekstil için ucuz hale getiren yanlış politikalar büyük sıkıntı yarattı. Devamında tekstilde büyük istihdam düşüşleri kapanan fabrikalar atölyeler Denizli’de büyük bir işsizlik yarattı. İş yeri sahipleri yaşadıkları vize sıkıntıları fuarlara gitmeyi yeni anlaşmalar, yeni pazarlar bulmayı zorlaştırırken bir yandan da Denizli’deki işsizliği kalıcı hale getirdi. Bunun için hem iş dünyasının hem de Denizli’nin vize sorununu geçtiğimiz günlerde görüştüğümüz Alman Cumhurbaşkanına aktardım. Kendisi elinden geleni yapacağını ve Türklerin öğrencisiyle, iş adamıyla, hastasıyla sanatçısıyla kamyoncusuyla yaşadıkları bu büyük zulme çare arayacaklarının sözünü verdiler. Vize sorunu çözülene kadar bununla mücadele edeceğiz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum