Büşra Ordu

Büşra Ordu

[email protected]

Le Bonita

23 Şubat 2021 - 11:38

Son dönemde popülaritesini giderek artırmakta olan Yeşilköy'ün en iyi nargile mekanlarından birisi Le Bonita'dayız. Mekan daha kapısından girer girmez modern mimarisiyle sizi kendisine hayran bırakmaya başlıyor. Gerçekten her yeri inanılmaz bir titizlik ve ambiyans ile tasarlanmış bir mekan. Çok özel bir havalandırma sistemi kullanılan mekan da kesinlikle en ufak bir duman birikmesi dahi olmadan keyifle vaktinizi geçirebiliyorsunuz.  VIP oda hizmeti de bulunan mekan da ailenizle yada arkadaşlarınızla tamamen şahsınıza özel bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Yemek menüsü olarak da gerçekten iddialı yemeklere sahip, gerçekten başarılı bir aşçı kadrosuyla bu konu da da rüşdünü ispat edeceğini gösteriyor. Dünya mutfağının eşsiz örnekleri tadabileceğinizin garantisini verebilirim.
Nargileye gelecek olursak. birbirinde ünlü dünya markalarını menüsünde bulunduran bir mekan Le Bonita. Günün her saati için kusursuz bir seçenek olan mekan; damaktan silinmeyen lezzetleriyle sabah, öğle ve akşam yemeklerinize ayrı bir büyü katmayı başarıyor. Aynı zamanda maç keyfini arkadaşlarınızla birlikte burada çıkarabilirsiniz

YORUMLAR

  • 0 Yorum